2
Търсене:

Работа за Здравеопазване (Медицински работници) в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Здравеопазване (Медицински работници) в България и чужбина .

Медицинските сестри са специалистите, върху които пада голяма част от отговорността за ефективното здравеопазване. Те са със специално образование, непрекъснато обогатяват квалификацията си, работата им е натоварена.  

Ако си търсите място в София с подходяща заплата, погледнете обявите за работа в Zaplata.bg.  

Какви обяви за медицински сестри в София ще откриете в раздела

В раздела за работни места в здравеопазването постоянно се публикуват обяви за работа за медицински сестри в София. В зависимост  от квалификацията и интересите си най-често ще намерите подходящо място в:

  • болнично заведение, специализирана клиника, диагностично-консултативен блок;
  • лекарски кабинети на общопрактикуващи лекари и специалисти;
  • стоматологични кабинети;
  • детски ясли и градини ;
  • домове за възрастни хора, хосписи, и т. н.

Предпочитат се добре подготвени специалисти с опит и висок професионализъм. Има и места за начинаещи. От време на време излизат предложения за пенсионери. Заплатите са около стандартните за бранша.

Защо трябва да имате медицинско образование

Няма как да работите като сестра, ако нямате подходящата квалификация. Трябва да сте специалист с медицинско образование. То включва добро познаване на човешката анатомия и физиология, отлични умения за асистиране на лекарите и за самостоятелно извършване на манипулации и процедури.

Често  предимство са чуждият език и отличните компютърни познания.

Какви са особеностите на професията

Работата с болни определя най-важните черти на професията. Тя е напрегната и отговорна, изисква издръжливост, комуникативност, умения за работа в екип при условия на стрес, емпатия.

Отличната професионална подготовка и постоянно актуализиране на знанията в съответствие с бързото развитие на медицинската теория и практика се подразбират.

Дисциплинираност, изпълнителност и организаторски умения са част от характеристиката на добрата медицинска сестра.

Как Zaplata.bg помага в избора ви

Обявите за работа в Zaplata.bg се подават от работодателите или техни представители. Отразяват реалното търсене на медицински сестри в София, нивото на заплатите и основните изисквания към бъдещите служители. От тях вие научавате предварително условията, на които трябва да отговаряте, и задълженията, които ще имате.

Информацията е добре систематизирана и лесно достъпна. Освен това при създаване на акаунт ползвате някои опции, които облекчават търсенето, правят  го по-сигурно и пестят време. Отделете няколко минути и се регистрирайте!