1
Търсене:

Работа в застрахователни компании

Оценете обявите за “Застрахователна дейност”
Оценка 5 от 1 глас.
Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Застрахователна дейност в България и чужбина .

Застрахователна дейност

Професията на застрахователния консултант е изключително сериозна и отговорна дейност. Тази длъжност освен всичко останало представлява и едно престижно поле за реализация, даващо възможност за изграждане на кариера.

Хубавото на това да се развивате като финансови консултанти е, че пред вас е на лице един доста широк спектър от възможности. Ще имате шанс да работите като брокери и да се докажете в други поприща, които са известни с атрактивните си условия.

Високи заплати, бонуси, почивки и комфортно работно място са само част от предимствата, които работодателите издават когато пускат обяви за работа. Истинските предимства идват когато наистина започнете да практикувате дейността.

С какво се занимават финансовите консултанти

Работата на финансовите консултанти е изключително отговорна дейност, тъй като потребителите проявяват към тях голямо доверие. Независимо дали търсят място, на което да инвестират своите спестявания или търсят подходящия кредитен продукт, хората винаги разчитат на тези професионалисти.

Ето защо добрият консултант трябва да познава в дълбочина финансовите пазари, да знае които са добрите и лошите места за инвестиция, да умее да разпознава нуждите на хората за да ги насочи към подходящите кредитни продукти и много други. Сред качествата, които трябва да притежава един брокер за да се реализира успешно в тази сфера са:

  • икономическо образование;
  • добро познаване на финансовите пазари;
  • възможност за предвиждане на финансовите процеси;
  • умение да се управлява стреса на работното място.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

В Zaplata.bg ще откриете огромно разнообразие от предложения за работа, измежду които да изберете онова, което е най-подходящо за вас. Всичко налично на пазара към момента под формата на свободни работни позиции позволява да направите най-добрия избор.

Ще имате възможността да добиете една по-ясна представа за това какво се търси и какво се предлага. Ще можете без проблем да се насочите към онова, което най-много ви устройва, но също така ще си създадете и ясна картина за това каква стойност имат вашите професионални умения.

По този начин ще имате по-адекватни очаквания и вероятността да останете разочаровани от условията, които някой работодател ви предлага е значително по-малка.