1
Търсене:

Работа в гр.Велико Търново

Оценете обявите за “Велико Търново”
Оценка 4.2 от 147 гласа.

В Zaplata.bg, Вие лесно можете да разгледате публикуваните свободни позиции и да намерите най-подходящата за Вас работа още сега. Разгледайте внимателно обявите, сравнете техните предимства и кандидатствайте за мечтаната от Вас длъжност.

Каква работа можем да намерим във Велико Търново

В градът се развиват много и различни професионални сфери. Сред работодателите, в Zaplata.bg има огромно  разнообразие. Във Велико Търново действат много пивоварни, предприятия в хранително-вкусовата промишленост, производители на торбички и опаковки и редица други. В Zaplata.bg можете да намерите свободни позиции за:

  • Готвачи;
  • Шивачи;
  • Машинни оператори;
  • Шлосери;
  • Общи работници в производството.

Това обаче са една съвсем малка част от свободните позиции публикувани в Zaplata.bg, в град Велико Търново. Не пропускайте да разгледате всички обяви за работа, предимствата които Ви предлагат те и изберете най-подходящата за Вас!

Какви са предимствата на града

Велико Търново в икономически план се характеризира с многоотрасловост и традиционни производства. Градът е абсолютен лидер в сферата на културния туризъм в България. Едни от най важните предимства са:

  • Огромен брой плодородни обработваеми земи;
  • Благоприятно географско разположение;
  • Съхранено с годините богато културно-историческо наследство;
  • Значителен брой малки и средни предприятия;
  • Наличие на висши учебни заведения и добре подготвени, висококвалифицирани кадри.

Какви сфери се развиват

В последно време се наблюдава скок в инвеститорския интерес към град Велико Търново. Предприятия с утвърдени имена в сферата на леката и хранително-вкусовата промишленост, обновиха и разшириха значително своите материално-технически бази. Значително нараства и броят на компаниите развиващи своята дейност в областта на аутсорсинга и високите технологии, където се наблюдават високи заплати и добра работна среда .

Сферата на културния туризъм се характеризира с много динамично развитие. Града разполага с голям потенциал за разрастване на една модерна туристическа индустрия, предлагаща екологичен, селски, познавателен и културен туризъм.

Как Zaplata.bg помага в избора на работа

В Zaplata.bg, да потърсиш и избереш подходящата професионална сфера, както и да намериш подходящата длъжност която искаш, за заплатата която мечтаеш е лесна задача. С богатия набор от селекции и компактно структурираните обяви Вие лесно и бързо достигате до целта.