Експерт продажби

БГ Плакат ЕООД - гр.София, България
1000 - 2000 лв. на месец
Само в Zaplata.bg
Обявата е публикувана само в Zaplata.bg

Описание и изисквания

Здравейте,

аз съм Иван Василев и съм управител на БГ Плакат ЕООД, което е част от корпоративна група, предлагащa различни видове услуги – от реклама, през куриерски доставки до програмиране и математически решения.

Тъй като от БГ Плакат сме пряко свързани с рекламата, на мен се падна честта да организирам армия от високо мотивирани търговци, които да продават услугите на холдинга. За целта сме изградили система на заплащане, достигаща до 15 % от приходите на всеки спечелен клиент - не само еднократно, а докато работим с него.

Създали сме нов модел за правене на бизнес, в който прозрачността е пълна и предварително всеки знае кой, какво и защо ще получи от всеки вид сделка. Всеки си знае мястото и полага усилия там и само там, където е най-добър и където работи това, което ИСКА, а не го прави само защото ТРЯБВА!

Отново подчертаваме, че приходите ви са гарантирани не само за първата сделка с клиента, но и за всяка следваща докато вие прецените, че си струва да се работи с този клиент. 

Ако искате да разберете повече детайли за какво иде реч и какво ни е толкова по-различното, не се колебайте да ни потърсите.

Ако харесвате свободата, търсите удовлетворение от работата и възнаграждение обвързано пряко с резултатите, не се колебайте да се свържете с нас!

Очакваме ви!


Информация за обявата
  • Организация
  • БГ Плакат ЕООД
  • Месечна заплата
  • 1000 лв. - 2000 лв.
  • Статистики
  • Дата: 17 Септември 2019
    Видяна: 5426
Виж всички 2 обяви на компанията