2
Търсене:

Работа за Туристически агенции в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Туристически агенции в България и чужбина .

Каква работа в туристически агенции се предлага в София?

Желаете развитие в перспективната сфера на туризма? Столицата е мястото с най-многобройни възможности в областта. Дали сред тях е вашата?

Какви обяви за работа в туристически агенции ще открием в раздела

Все повече хора възприемат философията, че пътуването е най-добрата инвестиция. Това е и причината броят на туроператорите в София и големите градове в страната да се увеличава, а свободните работни места в тях да са доста разнообразни:

 • мениджър продажби;
 • служител продажба на билети;
 • гид;
 • мениджър обработка на резервации;
 • специалист търговия със специализирани продукти;
 • специалист обслужване на клиенти.

Какво образование ни е нужно за тази професия

Диплома по специалност в сферата на туризма е предимство при кандидатстването за доста от позициите в категорията. Но въпреки това в много от случаите то не е посочено като задължително изискване. От първостепенна важност обаче в 90% от случаите са езиковите умения. А ако владеете повече от един език, това ви дава сериозна преднина пред повечето кандидати.

Ако става дума за мениджърски позиции има и друг фактор, който играе съществена роля – вашите умения за водене на преговори. Умелите специалисти по продажби са ценни във всеки сектор, без значение от конкретната си академична си подготовка.

Какви са предимствата на тази работа

Неслучайно това е област, за кариера в която мечтаят мнозина. Тя ви дава възможност за:

 • интересни контакти;
 • изгодни пътувания;
 • динамично ежедневие;
 • кариерно развитие;
 • придобиване на нови знания всеки ден.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Като една от най-големите онлайн платформи за търсене и предлагане на работа, наша отговорност е да осигурим най-удобния и лесен начин за контакт между работодателите и кандидатите за свободните места. За да бъдат условията прозрачни и коректни, всяка от обявите е с конкретно упомената заплата и това е един от основните критерии за избор, които се появяват още при краткото описание на позицията в общия списък. Защото ние знаем, че колкото и вдъхновяваща и интересна да е дадена дейност, няма как тя да мотивира достатъчно, ако заплащането не отговаря на очакванията ви.

За ваше улеснение сме предвидили разнообразни опции: записване на обяви, които са ви е заинтригували, следене на новите публикации на конкретни фирми, директно кандидатстване и т.н.

Освен административен център, София е и интересна туристическа дестинация, а е и мястото, в което са концентрирани офисите на най-много фирми от сектора. Нашият сайт пък е посредникът, който може да ви помогне да се ориентирате сред възможностите и да откриете точно тази, за която мечтаете.