2
Търсене:

Работа за Шофьори и куриери в гр.Пловдив, област Пловдив

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Шофьори и куриери в България и чужбина .

Най-популярни обяви за работа за шофьори в Пловдив

Стоенето в офис от 8 до 5 не е в унисон с вашите представи за работа? Шофирането ви разтоварва? Попаднали сте на точното място.

Ако и вие сте  от тази порода хора, които са в стихията си, когато управляват моторно превозно средство, пред вас се откриват доста възможности. Остава да изберете коя е най-подходящата.

Какви позиции се предлагат

  • международни шофьори C+E - заплатата е отлична. Недостатъкът е отсъствието от дома, но пък и почивките между курсовете са доста дълги, за да презаредите батериите;
  • шофьори за страната C+E - курсовете са по-кратки и в много от случаите работната седмица е стандартна;
  • дистрибутори - все по-развиващият се пазар в Пловдив и региона дава възможност на най-разнообразни фирми да предлагат продукцията си. В много то случаите тук са полезни хора, с правоспособност за управление категория B. Приемайки това предизвикателство, няма да имате шанс за скучен или еднообразен работен ден;
  • куриери - нови срещи всеки ден, разнообразни дестинации и динамика са сред предимствата на тази дейност;
  • и още - изброените позиции обаче, макар да са най-често търсени, далеч не са единствените. Сред обявите в Пловдив има също търсене на мотокаристи, водачи на автобуси за градски и междуградски транспорт и много други възможности.

Какви документи трябват за международен шофьор

  • книжка категория С+Е (за тежкотоварни МПС + ремарке);
  • документ от преминато психологическо изследване (важи 3 години след издаването);
  • удостоверение за преминато обучение по Наредба №41 - тя е създадена за обществените превозвачи на пътници и товари. Синхронизирана е със законодателството на ЕС и от нея ще научите важни факти за устройството и препоръчителното състояние на МПС-то, за еко изискванията, тахографите и др. Това обучение се преминава веднъж на всеки 5 години, за да се наваксва с постоянно актуализиращата се информация.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Обяви от авторитетни работодатели, прозрачни условия на труд, винаги ясни параметри на заплатата - това гарантира нашият сайт. Нещо повече: много от предложенията са публикувани само и единствено при нас.

Специфики на професията

Различните горепосочени дейности имат различни характеристики: управляващите тир или автобус трябва да умеят да боравят правилно с големите габарити на машината, дистрибуторите в градски условия трябва да проявяват съобразителност и гъвкавост и т.н. Но за всички без изключение важат някои общи  важни особености. Абсолютно задължително и неизменно условие, разбира се, са отличните шофьорски умения. Наред със строго професионалните качества обаче важни са също съобразителност, търпение, адаптивност, спокойствие и запазване на хладен разсъдък в напрегнати ситуации.

Ако разпознахте себе си в това описание, действайте!