2
Търсене:

Работа за Счетоводство, Одит в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Счетоводство, Одит в България и чужбина .

Каква работа за счетоводители има в София?

Бизнес успехът зависи от комплекс от фактори, ключов сред които е качественото счетоводство. За него обаче далеч не е достатъчно само добро боравене с цифрите.

 

Какви умения са ни нужни

За работата в сферата базово изискване е съответното образование. Счетоводство и контрол е най-добрият вариант, но и друга икономическа специалност би била приемлив вариант. От тук нататък обаче е важно как сами сте надградили и как сте инвестирали в себе си като специалист. Важно е да сте запознати със спецификите на данъчното и трудовото законодателство, както и непрестанно да следите за промените и обновяването на различни закони и наредби в областта.

Добрият професионалист в сферата е важен консултант за компанията. Далновидните управители ще се допитват и до вас преди вземане на важни финансови решения, както и за справяне с кризисни ситуации.

 

Какви обяви в сферата ще открием за София

Столицата е градът, в който са концентрирани най-сериозните действащи лица в бизнеса у нас. И това личи и по многобройните обяви, които ще откриете в нашия специализиран раздел:

  • Главен счетоводител - Контролира всички финансови действия на големите фирми и участва в планирането на нови. Подготвя годишния отчет. Ръководи екип от свои подчинени, всеки от които се занимава с конкретни активности (обработка на фактури, пресмятане на данъци, подготовка на касови апарати и т.н.);
  • Оперативен - Поверени са му по-малко отговорности. От неговите услуги се възползват фирми, които сами извършват част от дейностите и обработват част от документацията. За този специалист остава да обработи и въведе в специализирания софтуер книжата, както и да направи годишното финансово приключване;
  • Специалист ТРЗ (труд и работна заплата) – Негова грижа са документите, засягащи служителите: трудови книжки, договори, освобождаване, назначение. Той превежда заплатите, удържа данъците и осигуровките, контактува с НАП;
  • Одитор – На него се разчита да пресметне рисковете от дадена дейност и да предложи варианти за елиминирането им. Той анализира приходите и търговските показатели и първи трябва да отчете негативните тенденции, ако има такива.
  • Стажант – Чудесна опция за млади специалисти, които искат да навлязат в професията. Първоначално чрез поставяне на базови задачи, а постепенно и чрез увеличаване на сложността им стажантите натрупват опит в сферата. От тях обикновено се очаква да осчетоводят документи, да направят различни справки, да подготвят статистики, отчети и да анализират някои тенденции.

 

Как да изберем правилната работа за нас в Zaplata.bg

Разнообразни възможности ви очакват в една от най-големите онлайн платформи за обяви за работа у нас. Разгледайте свободните позиции за София, запознайте се с критериите, които са заложени в тях, и, ако имате нужната квалификация и умения, действайте! Може би някоя реномирана компания има нужда от точно човек като вас!

X