2
Търсене:

Работа за Салони за красота в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии по e-mail:
Критерии: Обяви за работа в категория Салони за красота в България и чужбина .

Каква работа в салони за красота предлага София?

Красотата е изкуство. Ако вие сте не само негови почитатели, ами и умеете да го създавате, използвайки за платно само човешката кожа и коса, значи този раздел е за вас.

 

Какви свободни позиции ще открием в раздела

Салоните за красота са оазиси на истинско свещенодействие. В тях влизаме, не просто за да бъдем по-хубави, а и за да се отървем от натрупаните негативни наслагвания и да се заредим с оптимизъм и настроение. Имаме нужда от тези местенца, за да възстановим самочувствието и вътрешния си баланс. Ето защо работата в сферата на красотата може да бъде изключително разнообразна и да предложи по нещо за всеки. В нашия специализиран за София раздел може да откриете обяви, в които се търсят:

 • Козметици;
 • Лекари дерматолози;
 • Фризьори;
 • Маникюристи;
 • Гримьори;
 • Масажисти;
 • Рецепционисти;
 • Стажанти.

 

За кои хора е подходяща тази професия

За да се развивате в сферата, то вие трябва определено да сте човек с отношение към детайла, който държи да всичко да бъде изпипано до крайност. Нужно е също да сте увлечен от естетиката и да имате силно развит усет за стил и мода. Важно е да следите тенденциите, актуалните възможности за естетични терапии, да сте наясно с най-добрите и най-новите продукти, както и да можете добре да прецените какво да предложите на всеки отделен клиент.

 

Какви качества са нужни, за да работите като маникюристка

Това е една от професиите, които бихте могли да практикувате и без да показвате куп дипломи, но няма как да се справите без практически умения. Нужни са многобройни упражнения и опити, преди да станете на „ти“ с тънкостите на занаята. Защото това е именно занаят. От тези, които се усвояват бавно и в които винаги има какво ново да научиш.
Нужните качества са комплексни:

 • Технически умения (да знаете как да съчетаете цветовете, да рисувате най-очарователните миниатюри и да ползвате по оптимален начин всички възможности и продукти, с които разполагате – всичко това в съвкупност е чудесна предпоставка за успех);
 • Креативност (колкото по-интересни идеи предлагате на клиентите, толкова по-вероятно е те да се връщат при вас за нови предизвикателства);
 • Умение за общуване с клиенти (както всяка дейност в сферата на услугите, и тук трябва да сте не само добър специалист, но и отличен психолог).

 

Как помага в избора ни Zaplata.bg

София е вълнуващ град с динамичен социален живот и със стотици салони и центрове за красота. Ако желаете да се развивате в професия, свързана с разкрасителната индустрия, ние ще ви помогнем да откриете точното място. На вашето внимание са многобройни обяви, даващи възможности за работа в реномирани студиа, предлагащи мотивиращи заплати. Грабнете някоя от чудесните възможности! Кандидатствайте за мечтаната работа още днес!

X