Специалист качествен контрол

ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АД - с.Казичене, България

Описание и изисквания

Фирма "ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ"АД е лидер в производството и дистрибуцията на продукти с марката "7 DAYS": кроасани, снаксове (Bake Rolls), рула,пасти и течен шоколад. Фабриката се намира в село Казичане и работи от 1996г, като постепенно се разраства и днес има над 900 служители персонал.

Ние предлагаме:

*работа в утвърдена международна компания

*обучение и възможност за развитие

 *безплатен транспорт до работното място (служебни автобуси) от София, Елин Пелин, Ихтиман и Костенец, Ботевград и Нови Искър
За град София има осигурен транспорт от следните райони: Студентски град; Младост;Люлин; Надежда; Обеля; Модерно предградие; Банишора и др.
*осигурена топла храна
*Коледни и Великденски подаръци на всеки служител и др.социални придобивки


Описание на работата:
- извършва ежедневен качествен контрол на произвежданите продукти според инструкции и процедури и заделя крайни продукти, неотговарящи на стандартите;
- контролира хигиената и изпълнението на правилата за лична хигиена във всички производствени линии;
- част е от екипа на НАССР, участва в прилагането на системата, участва в срещите на производствения отдел за предприемане на коригиращи действия по проблемите на качеството на произвежданите продукти;
-трисменен режим на работа, включително и нощни смени.

Изисквания:
- висше образование
- задължително придобит опит на подобна позиция, като предимство е опит в хранително-вкусовата промишленост;
- компютърна грамотност;
- много добро владеене на английски език;
- готовност за работа на смени. При проявен интерес към позицията моля, изпращайте автобиография и актуална снимка.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Конфиденциалността на информацията е гарантирана.


Съхраняване на Вашето CV
Информираме Ви, че ако в резултат на процеса по подбор на персонал по тази обява за работа Вие сте сред кандидатите, избрани за финален подбор, но не сте нает, „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД, ЕИК 831815352, ще съхранява Вашето CV и личните данни, съдържащи се в него, за срок до 6 (шест) месеца след приключване на конкретната процедура по подбор по тази обява за работа.
През този период „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД ще съхранява Вашите лични данни на основание легитимните си интереси и за целта на разглеждане във връзка с бъдещи бизнес нужди от наемане на персонал.
В края на този период или ако „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД получи възражение от Ваша страна срещу съхраняването на личните Ви данни, CV-то Ви ще бъде унищожено без възможност за възстановяване.
Ако не сте сред кандидатите, избрани за финален подбор, личните Ви данни, предоставени от Вас за конкретната процедура по подбор на персонал, ще бъдат изтрити веднага след приключването на процеса по подбор.
Можете по всяко време да се свържете с нас и да подадете възражение срещу съхраняването на Вашето CV за целта на бъдещи процедури по подбор на персонал, чрез някой от следните начини:
- чрез имейл;
- чрез заявление на следния пощенски адрес: „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД, ЕИК 831815352, село Казичене 1532, ул.Серафим Стоев № 6.
Можете да използвате тези канали за комуникация и за да упражните всяко от следните права:
- на достъп до личните Ви данни, обработвани от „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД;
- да изискате от „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД да коригира Вашите неточни или непълни лични данни;
- да изискате изтриване на Вашите лични данни, ако срокът за обработването им е изтекъл или сте подали възражение срещу последващо обработване.


Информация за обявата
  • Организация
  • ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АД
  • Образование
  • Висше
  • Статистики
  • Дата: 04 Януари 2019
    Видяна: 968Виж всички 4 обяви на компанията