Работници в производство

ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АД - с.Казичене, България

Описание и изисквания

Фирма "ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ"АД е лидер в производството и дистрибуцията на продукти с марката "7 DAYS": кроасани, снаксове (Bake Rolls), рула,пасти и течен шоколад.

Ние Ви предлагаме:
*отлично възнаграждение
*трудов договор с пълни осигуровки и зачитане на трудов стаж, спазване на трудовото законодателство
*регламентирани 8-часови смени в безопасна и сигурна среда
*осигурено работно облекло, храна и транспорт
Фирмата осигурява транспорт със служебни автобуси от: София (квартали Младост, Люлин, Надежда, Обеля, Банишора и др); Нови Искър; Елин Пелин и Нови хан; с.Лозен; Вакарел, Ихтиман и Костенец; Ботевград
*обучение на работното място и възможност за развитие
*сигурна и дългосрочна работа в утвърдена международна компания

Изисквания:
*готовност за работа на смени по график - първа, втора и нощна;
*коректност и отговорност;
*умения за работа в екип;
*средно образование


Моля изпратете автобиография, като използвате бутона "Кандидатствай за тази позиция" или се обадете в отдел "Човешки ресурси" на фирмата: 02 9761 600.

Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.
Конфиденциалността на информацията е гарантирана.

Съхраняване на Вашето CV
Информираме Ви, че ако в резултат на процеса по подбор на персонал по тази обява за работа Вие сте сред кандидатите, избрани за финален подбор, но не сте нает, „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД, ЕИК 831815352, ще съхранява Вашето CV и личните данни, съдържащи се в него, за срок до 6 (шест) месеца след приключване на конкретната процедура по подбор по тази обява за работа.
През този период „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД ще съхранява Вашите лични данни на основание легитимните си интереси и за целта на разглеждане във връзка с бъдещи бизнес нужди от наемане на персонал.
В края на този период или ако „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД получи възражение от Ваша страна срещу съхраняването на личните Ви данни, CV-то Ви ще бъде унищожено без възможност за възстановяване.
Ако не сте сред кандидатите, избрани за финален подбор, личните Ви данни, предоставени от Вас за конкретната процедура по подбор на персонал, ще бъдат изтрити веднага след приключването на процеса по подбор.
Можете по всяко време да се свържете с нас и да подадете възражение срещу съхраняването на Вашето CV за целта на бъдещи процедури по подбор на персонал, чрез някой от следните начини:
- чрез имейл;
- чрез заявление на следния пощенски адрес: „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД, ЕИК 831815352, село Казичене 1532, ул.Серафим Стоев № 6.
Можете да използвате тези канали за комуникация и за да упражните всяко от следните права:
- на достъп до личните Ви данни, обработвани от „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД;
- да изискате от „ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ“ АД да коригира Вашите неточни или непълни лични данни;
- да изискате изтриване на Вашите лични данни, ако срокът за обработването им е изтекъл или сте подали възражение срещу последващо обработване.

Информация за обявата
  • Организация
  • ЧИПИТА БЪЛГАРИЯ АД
  • Образование
  • Средно
  • Статистики
  • Дата: 17 Януари 2019
    Видяна: 2858Виж всички 4 обяви на компанията