2
Търсене:

Работа за Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Търговия, Продажби - (Продавачи и помощен персонал) в България и чужбина .

Какви обяви за продавачи и помощен персонал се регистрират в раздел Търговия/Продажби за София

Добри ли сте в преговорите и в общуването с хора? Ако планирате развитие в сферата на търговията, вижте какви са опциите за София.

Какви са предимствата на сферата

Търговският е сред секторите с най-голям потенциал за високи доходи. Техният таван зависи само от вашите качества, съобразителност и иновативност. При някои длъжности заплатите се определят на база на постигнатите продажби.

В тази сфера има поле за развитие както на висококвалифицирани амбициозни кадри, така и за служители без специализирано образование. 

Какви свободни позиции има в София в сектор Търговия

  • Продавач-консултант (в магазини за бързооборотни 
  • стоки, в бутици, в складове, в шоурумове, в обекти за техника и др.);
  • Търговски представители (шофьорската книжка категория B e задължителна);
  • Касиери;
  • Служители на временни и сезонни търговски обекти;
  • Касиер-аранжори;
  • Управители на търговски обекти;
  • Складови работници;
  • Помощен персонал (може да е почасово или на непълен работен ден).

Какви качества трябва да притежава продавач-консултантът

Сред най-честите изисквания, които са важни за качествено изпълнение на задълженията в сферата на търговията, са комуникативност и общителност. Вие се явявате лицето на бранда, който представяте. Важно е да допринасяте за неговата безупречна репутация и за създаването на постоянни клиенти. От ключово значение са също коректността и спазването на фирмената етика и принципи. Умението за работа в екип също е съществено.

Чуждият език в някои обяви е посочен като задължително условие, а при други, макар да не е споменат, е отлично допълнително предимство.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Реномираните компании всекидневно се доверяват на нашата платформа, за да обявят свободните си позиции за София и околността. Ако желаете да се включите в екипа на някоя конкретна от тях, може да се абонирате за нейните обяви, за да научите първи за тях. Бихте могли също да заложите и други специфични условия: тип заетост, сектор, ориентировъчен размер на заплатата. Насочвайки по този начин своето търсене, вие пестите време и конкретизирате усилията си. Ако се спрете на някои от офертите, бихте могли да ги запазите, за да изпратите кандидатурата си в удобен за вас момент. Zaplata.bg се грижи за качествените оферти. От вас се иска само да се възползвате!