One Motion Logistics

Транспорт, Спедиция и Логистика
Разглеждания : 3703
Insta Souc е доверено име, с над 2-годишен опит, предоставящ логистични решения на лидери на пазара в Европа. С множество канали за разпределение и превозвачи Insta Source е в състояние да приложи решение на всякакъв вид бизнес
Служители в България: 5; Градове в България: Botegrad, Stara Zagora`; В България от: 2018;
Служители глобално: 1500; Държави/градове извън България: UK, Germany, France, Spain, Italy, UAE; Година на основаване: 2018;


Представяне на компанията

One Motion е доверено име, с над 5-годишен опит, предоставящ логистични решения на лидери на пазара в Обединеното кралство и Европа. С множество канали за разпределение и превозвачи One Motion е в състояние да приложи решение на всякакви логистични пречки навсякъде в ЕС. Основната част от нашите дейности е доставка на персонал и оборудване, управление и доставка на услуги в цяла Европа.


Работим с най-големите търговци на дребно и сме достатъчно гъвкави, за да приветствамe дори по-малките клиенти, подкрепяйки техните цели, за да могат те да растат. Нашите системи и процеси са стандартизирани за скорост, но гъвкаво адаптируеми за клиентa.

Така че, ако трябва да дублирате услугите си на различни места и държави или целта ви е да увеличите максимално наличността и да постигнете възможно най-бързо време за доставка, ние ще работим с вас, за да постигнете целите си.

Контакти
Адрес:
бул. ''Патриарх Евтимий" 155 Стара Загора, 6000 ул. Цар Иван Шишман 44А Ботевград, 2140


Официален сайт: http://onemotion.co.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/onemotionbulgaria/


За въпроси свързани с личните данни:
Контактна форма