2
Търсене:

Работа за Образование, Курсове в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Образование, Курсове в България и чужбина .

Какво ни дава работата като учители в София

Това не е професия, а призвание. Без значение дали работиш с големи хора или с деца, умението да даваш знания и да отваряш нови хоризонти, те прави специален. Вие сред тези супер герои ли сте?

Какви обяви за преподаватели в София ще открием

В столицата, където е концентрирана най-голяма част от работоспособното население на страната, търсенето на учители е най-голямо. Има нужда от кадри в най-разнообразни сфери, а работодателите са както от държавния сектор, така и от различни фирми, а и частни лица. Търсят се:

  • специалисти по начално обучение (детски градини, ясли, занимални);
  • учители за училища (частни, държавни, алтернативни);
  • педагози за центрове за езикова подготовка;
  • преподаватели за центрове за професионално обучение и квалификация;
  • частни учители (по различни предмети);
  • детегледачи;
  • логопеди;
  • автоинструктори.

Какви са предимствата на професията

Това е една от най-удовлетворяващите дейности. Ако я вършите професионално и с желание, резултатите от труда ви могат не просто да обогатят знанията и уменията, но да подобрят живота на вашите ученици.

Това е и едно от най-креативните занимания. Всеки ден имате възможност да намирате нови и интересни начини да посеете семенцето на знанието. Ако се възползвате и от достиженията на дигиталната ера, ще умножите тези възможности многократно.

Заплащането е стабилно и гарантирано.

Какви умения и качества са нужни

Притежаването на задълбочени знания в конкретната област е само основата. Задължително обаче е да бъдете и отличен педагог. Да сте наясно с най-успешните методи за представяне на информация в зависимост от възрастта на учащите, както и в зависимост от материята. Важно е да откриете правилния път към съзнанието им и да им помогнете да разберат и осмислят материала. Добрият учител е добър, зареден с търпение психолог.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

При нас ще откриете разнообразни обяви, предоставящи възможност на специалисти в различни сфери да открият своите ученици. Частни и държавни образователни институции, компании, които се нуждаят от преподаватели по различни проекти, частни лица, които търсят педагог по определен предмет за допълнителна подготовка на своето дете. Конкретните условия и заплата са уточнени във всяка от обявите. Някои от проектите са подходящи и за студенти.

Вашето призвание е образованието? Имате нужната квалификация? Смятате, че има какво да дадете и желаете да бъдете полезни? Използвайте потенциала си! Изберете подходящия за вас проект и заявете своята кандидатура!