2
Търсене:

Работа за Недвижими имоти в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Недвижими имоти в България и чужбина .

Какво представлява работата за агенции за недвижими имоти в София?

Умеете да водите преговори? Добри сте в общуването с клиенти? Обожавате да сключвате добри сделки? Пазарът на недвижими имоти очаква точно вас!

С какво се занимават брокерите

Агентът е човек, който има свободата сам да определя работното си време и дневния си ред. Но тук идва значението на умението за самоорганизация и дисциплина. Важно е този специалист да умее да подреди деня си по оптимален начин, за да постигне и съответните резултати. Ето какво трябва да побере в списъка си със задачи:

  • търсене на добри оферти

Някои хора директно се обаждат в агенциите, за да предложат имот за продажба или наем, но не винаги може да се разчита само на това. Добре е всеки брокер сам да прояви креативност и да търси възможности. Изключително предимство е да работите в тази сфера в София. В столицата опциите са многократно повече от където и да било в страната;

  • проучване на офертите

Преди да предложите даден апартамент, къща или склад на пазара, важно е вие самите да сте добре запознати с предимствата и недостатъците, за да може да изработите успешна стратегия и да го представите в най-атрактивна светлина на потенциалните купувачи (наематели);

  • подготвяне на обяви

В някои агенции има специален служител, който се грижи за тази част, но на други места обявите се пишат от самия брокер. От изключителна важност е да концентрирате цялата си креативност, за да накарате човека, който разглежда офертата, да поиска да види мястото на живо. Представете си, че вие сте този, който търси имот. Какво би било важно за вас? Направете най-хубавите снимки, опишете ясно и систематизирано предимствата на съответното място.

  • организиране на огледи

Ако клиентът е проявил интерес след прочитането на офертата, остава да го накарате да се влюби в имота и на живо. Това основно зависи от качествата на мястото, но имат значение и вашите умения. Накарайте го да си представи колко хубаво би било да живее/работи тук.

  • подписване на договори

Безспорно най-хубавата част от работата. Но в никакъв начин не бива да приспивате бдителността си. Важно е да сте наясно с основните законови рамки, които засягат имотните сделки. Ако всичко е безпроблемно, тук идва редът и на вашата комисионна. Тя се формира като процент от цената (наема) на имота, който обикновено се определя от съответната агенция.

Как Zaplata.bg помага в избора ни

Професията на агента има многобройни предимства, но има и едно основно предизвикателство – успехът зависи лично от вас. Няма постоянна заплата, няма гарантирани приходи. Ако смятате, че ще се справите, действайте! Пазарът на жилища и сгради в София е изключително динамичен и благодатен. Ние сме тук само за да ви предложим възможностите. Вие се възползвайте от тях!

X