2
Търсене:

Работа за Маркетинг, Реклама, PR в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Маркетинг, Реклама, PR в България и чужбина .

Има ли перспективи за развитие в сферата на маркетинг, реклама и PR в София

Няма друг град у нас, в който да можете да откриете толкова разнообразни възможности за реализация в сферата на маркетинга, рекламата и PR-а, както това може да се случи в столицата. Ориентирайте се какво поле за изява има пред вас, преглеждайки специализирания раздел на Zaplata.bg.

Какво образование е нужно, за да работим в сферата

Рекламният и медийният бизнес са привлекателни за мнозина, но реално квалифицираните за подобна професия кадри не са така многобройни. В повечето обяви за работа като изискване са посочени специалностите „Маркетинг и реклама“, „PR”, „Журналистика”, „Медии“, „Нови медии“. Това изискване обаче не винаги е задължително и на практика много от специалистите, практикуващи професиите, са с икономическо, филологическо или друго образование. Адекватната академична подготовка обаче винаги е плюс.

Какви свободни позиции можем да открием в София

  • Маркетинг специалист;
  • PR;
  • Мениджър дигитален маркетинг;
  • Копирайтър;
  • Администратор на уеб сайтове;
  • Графичен дизайнер;
  • Служител онлайн магазини;
  • Специалист оферти;
  • Продуктов мениджър;
  • Рекламен консултант.

Какви са предимствата на професията

Това е една от най-динамичните и пълни с предизвикателства дейности. Тя е подходяща за тези, които обичат да търсят нови пътища и различни решения, за хората, които се чувстват в свои води, когато е нужно творческо мислене. Медийната среда е непрестанно променяща се и адаптираща се спрямо развитието на пазара и на новите технологии. Такива трябва да бъдат и специалистите: гъвкави, креативни, способни да използват максимално възможностите, предлагани от интернет и новите медии.

Заплатите в сферата варират спрямо постигнатите резултати, както и спрямо успеха на съответния медиен проект.

Защо да се доверим на Zaplata.bg

На страниците на нашата платформа ще откриете както обяви за работа в сферата, публикувани от медии, така и такива от агенции по дигитален маркетинг, а също и предложения от различни компании в сферите на търговията, производството или услугите, търсещи експерти за популяризиране на своята дейност. В обявите ще откриете конкретни изисквания и компетенции, които е нужно да се владеят, а също и ориентировъчни заплати. София е град, в който имате изключително добри перспективи за развитие в сферата, стига да сте достатъчно добре подготвени и находчиви. Готови ли сте?

X