Мания Тийм ЕАД

Транспорт, Спедиция и Логистика, Търговия, Продажби - Експерти и мениджъри, Търговия, Продажби - Продавачи и помощен персонал
Разглеждания : 7568


Представяне на компанията

Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Днес Мания е една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба в България и Гърция. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Разполага с голяма производствена база със собствена сортировъчна линия.

КАКВО НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ
Отнасяме се към клиентите ни така, както и към всеки наш служител - честно, коректно и уважително. Стремим се да изградим искрено приятелство с нашите клиенти и да ги накараме да се чувстват като у дома си в магазини за дрехи втора ръка Мания. Това приятелство създава онази приятна атмосфера и уникален дух, който притежаваме само ние. Това е Духът на Мания.

НАШИЯТ ЕКИП
Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ
Можете да ни откриете в цяла България, както и в Атина, Гърция. Открийте вашата най-близка и удобна Мания тук. Нашият нов централен офис се намира в гр. София, производствената ни база е в гр. Варна, а складовата база е в гр. София. Пълната информация за връзка с нас ще намерите в Контакти.

Контакти


Официален сайт: http://maniastores.bg

За въпроси свързани с личните данни:
Контактна форма
Известия за нови обяви от Мания Тийм ЕАД

subscribeMeSuccessMessage>