СЛУЖИТЕЛИ В СКЛАД - ЖЕНИ и мъже за 5-ДНЕВНА РЕДОВНА СМЯНА

ФТБ ЕООД - гр.Пловдив, България
1150 - 1150 лв. на месец

Описание и изисквания

Фирмата търси да наеме 4 броя работници - жени или мъже, в склад за търговия на едро с електро материали, инструменти и други.

Работното време е от ПОНЕДЕЛНИК до ПЕТЪК от 8,00 до 17,30 часа и се спазва точно

Началната заплата е 1150 лева на месец . Работата е на трудов договор с реални осигуровки. Фирмата осигурява на служителите си обяд на стойност над 60 лева на месец и работно облекло.
След обучителния период, задълженията на служителите основно са заготвяне на стока за клиентите на фирмата. Търсят се само кандидати, готови за отговорна  работа. Търсим работници готови да работят дългосрочно във фирмата. Работата е подходяща и за жени.
Събеседване с всички кандидати ще се проведе на място - на адрес:
гр. Пловдив улица Брезовско шосе 149 ( в двора на бившо предприятие Българска роза ) - намира се зад високата сграда на Рота инженеринг.
Интервюта ще се провеждат всеки работен ден от 28-ми ноември 2018 година до 21 ви  декември 2018 година. ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОКАНА НЕ Е НЕОБХОДИМА. Не е необходимо да се носят или изпращат автобиографии. Ще бъде разговаряно с абсолютно всички кандидати явили се на място.

За да ви назначим на работа, задължително трябва да дойдете на интервю на посочения адрес Още веднъж подчертаваме, че всеки който проявява интерес към длъжността трябва БЕЗ ПОКАНА да се яви в удобно за него време между 8,00 и 17,00 часа на интервю . CV-та и автобиографии изпратени по интернет, не ни интересуват.

Информация за обявата
  • Организация
  • ФТБ ЕООД
  • Месечна заплата
  • 1150 лв. - 1150 лв.
  • Статистики
  • Дата: 06 Декември 2018
    Видяна: 2707