2
Търсене:

Работа за Хотели в гр.Пловдив, област Пловдив

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Хотели в България и чужбина .

Какви възможности за работа в хотели има в Пловдив?

Градът под тепетата, един от най-древните и красивите у нас, е магнит за туристите целогодишно. Вие имате ли желание да сте част от туристическата му индустрия?

 

Какви обяви за работа в сферата ще открием в раздела за Пловдив

Всеки турист е добре дошъл, а интересните места, които може да посети, са безброй: антични обекти, българска възрожденска архитектура, музеи, културни институции, галерии, нощни клубове и разнообразни заведения – всичко е на разположение на посетителите на града, а атмосферата е космополитна и пъстра. Затова и местата, в които могат да отседнат гостите, са изключително разнообразни: от петзвездни луксозни хотели до хостели, подходящи и за пътуване с малък бюджет. Всяко от тях има нужда от своя персонал:

  • Рецепционисти;
  • Камериерки;
  • Администратори;
  • Бармани;
  • Управители.

 

За какви хора са подходящи тези позиции

За да работите в хотел, квалификацията и опитът обикновено са препоръчителни, но невинаги задължителни. Важно е обаче да притежавате комплекс от качества:

  • Владеене на поне един чужд език – Повечето туристи пристигат от различни части на света. Важно е да се чувстват комфортно и да могат свободно да общуват с вас.
  • Умение за комуникация с клиенти – Любезното и отзивчиво отношение трябва да се превърне във визитна картичка на вашето работно място. Така всеки посетител с удоволствие би се върнал отново.
  • Търговски умения – Ако работите с резервации или с набор от услуги, е важно да умеете да накарате човека срещу вас да поиска да закупи по-голям пакет за повече дни.

 

Какво означава рецепционист

Ако сте поставен на тази длъжност, то вие сте лицето на хотела. Вие сте човекът, който посреща клиентите, контактува с тях, създава им добри впечатления, откликва на нуждите и въпросите им.
Вашите задължения включват да отговаряте на телефонни обаждания, да продавате и потвърждавате резервации, да посрещате и изпращате посетителите, да обработвате документите им. Вие трябва да сте насреща по всяко време на денонощието, да решите проблемен казус и да предоставите допълнителна информация за стаята, престоя, града и забележителностите.

 

Как помага в избора ни Zaplata.bg

Динамично ежедневие и среща с интересни хора всеки ден - това ви гарантира работата в хотел в Пловдив. Оказва се обаче, че собствениците на такива места срещат трудности в намирането на качествени мотивирани служители. Вие сте именно такъв? Значи е чудесно, че сте попаднали на нашата онлайн платформа. Ние сме тук, за да дадем място за среща на хората, които са част от туристическия бизнес в града, и тези, които искат да станат част от него. Във всяка обява са коректно описани условията, изискванията и заплатата. Вашата бъдеща позиция също е там! Само остава да кандидатствате!

X