3
Търсене:

Работа във Франция

Оценете обявите за “Работа в чужбина”
Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за Работа в чужбина в България и чужбина .

Защо българите избират да работят в чужбина

Отговорът на този въпрос за всеки е различен. Според ООН българите в чужбина са 1,18 милиона. Като имаме предвид, че общата бройка на населението на България е 7млн., 1 милион емигранти не е толкова много. В повечето случаи със семейства желаещи да емигрират, пръв мъжа отива да опипа терена, а по-късно придърпва и останалата част от семейството си. 

Основната причина българите да искат да работят в чужбина са високите заплати. В много държави в ЕС заплащането е по-високо, но трябва да се има в предвид, че и стандарта на живот във Франция е по-скъп от този в България. 

Свободни позиции за мъже във Франция

Във Франция има свободни позиции за мъже в областта на строителството и транспорта:

  • Международни шофьори;
  • Градски шофьори;
  • Работници външна изолация;
  • Електротехници;

Заплатите в обявите за работа на Zaplata.bg са описани и в лева. За такъв тип работа за мъже не е нужно да знаете френски език, но е желателно да знаете поне английски. Без език не е невъзможно да си намерите работа, но рискувате да изпаднете в неудобни ситуации, а дори и измами. Ние от Zaplata.bg Ви съветваме да започнете изучаването на езика преди да предприемете заминаване в чужбина. 

Свободни позиции за жени във Франция

В сайта на Zaplata.bg ще намерите актуални обяви за работа във Франция за жени. Следете обявите, защото те изчезват много бързо. Свободните позиции за жени са в сферата на хотелиерство, ресторантьорство или частни услуги за дома. За тях не е нужен перфектен френски език, но е препоръчително да имате начално ниво. Това включва работа за жени като:

  • Камериерки; 
  • Готвачки;
  • Болногледачки(изисква се френски език).

Много българи и българки избират да работят във Франция, заради по-високите заплати. Българите там са около 30 000 души. Много от тях отиват привлечени от парите, но има и доста български франкофони, които просто обичат френската култура и начин на живот. 

Как Zaplata.bg помага на хората

Екипът на Zaplata.bg се среща с хора от всякакъв статут в обществото и е в готовност да помогне за намиране на желаната от Вас професия. Следете нашите обяви за работа и кандидатствайте чрез нашата онлайн платформа за избраната свободна позиция. Чрез сайта на Zaplata.bg може да намерите свободни позиции на високи заплати за жени и мъже с или без знанието на френски език. 

X