Банка ДСК ЕАД

Банки и Финанси
Разглеждания : 11897


Представяне на компанията

Банка ДСК съчетава в себе си традиция и история, но също така е и лидер в дигитализирането на банковите услуги в страната. Ние ценим и съхраняваме доверието на нашите клиенти. Винаги се стремим към тяхната максимална удовлетвореност чрез иновативни решения и високотехнологични достижения. Банка ДСК бе първата банка в Югоизточна Европа, която въведе хуманоиден робот в супермодерните си офиси и е иноватор във внедряването на широка гама дигитални услуги в онлайн и мобилния канал. Защото Банка ДСК съчетава традицията с амбицията.

Защо да изберете да кандидатствате в Банка ДСК?


Като работодател с многогодишна история Банка ДСК винаги се е стремяла и се стреми да предлага и осигурява привлекателни условия за работа на всеки един от настоящите си и бъдещи служители. Присъединявайки се към големия екип на Банка ДСК, ставате част от утвърдена банкова институция, лидер по доверие и популярност.

Това, което искаме да достигне от нас до вас – бъдещите практиканти и потенциални служители, наши колеги, е кратко и честно послание. А именно: какво можем да предложим ние на вас, за да бъде вашата практика, професионален опит, експертиза взаимно полезна при нас.


Бихте ли поели предизвикателството да работите в утвърдена институция, но и да участвате в процеса по прилагането на иновации, появяващи се за първи път на родна почва?


Ако отговорът Ви е положителен, очакваме Ви.


Контакти
Адрес:
ул. Московска No.19 / ул. Г. Бенковски No. 5, София 1036, България

Телефон:
0700 10 375

Fax:
(+359 2) 980 64 77

Официален сайт: https://www.dskbank.bg

Facebook: https://www.facebook.com/dskbank/


LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/dsk-bank


YouTube:
https://www.youtube.com/user/dskbank/


За въпроси свързани с личните данни:
Контактна форма