1
Търсене:

Обяви за работа в Добрич

Оценете обявите за “Добрич”
Оценка 4.4 от 45 гласа.
Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в България и чужбина .

Работа в Добрич

Чрез Zaplata.bg, Вие лесно разглеждате публикуваните свободни позиции и намирате най-подходящата за Вас професионална сфера, в която да се развивате. Прегледайте внимателно обявите, сравнете техните предимства, преценете за каква заплата бихте работили и кандидатствайте за мечтаната от Вас длъжност.

Кои са предимствата за работа в Добрич

Града се характеризира с много добро местоположение и благоприятен умерен климат. В областта се намират две богати находища на полезни изкопаеми и две локални кариери за добив на варовик. От възобновяемите природни ресурси в областта се разполагат няколко минерални извора. Не малък е и броят на туристически забележителности, които редовно биват посещавани от много български и чуждестранни туристи. Добрич разполага с добре развита инфраструктура и градски транспорт, който се обслужва от автобуси и маршрутки.

Основните предимства на Добрич са:

  • Благоприятен климат и местоположение;
  • Добра инфраструктура;
  • Плодородни земи;
  • Липса на индустриално замърсявания;
  • Ниско ниво на безработица.

В какви сфери можем да намерим работа

Добрич се характеризира със специфичните му дадености, които са значителна предпоставка за развитието на селското стопанство. В града се развиват много и различни сфери на дейност, но най-солиден и структуроопределящ за града отрасъл е хранително-вкусовата промишленост. Основните селскостопански култури са пшеница, царевица и слънчоглед. В Zaplata.bg Вие можете да намерите обяви за работа, в Добрич за сравнително висока заплата. Преобладаващите сфери на дейност са:

  • Хранително-вкусова промишленост - тук влизат производства на хляб, млечни продукти, макаронени изделия, сладкарски изделия, брашно, месни продукти, олио, колбаси, вина, маргарин и редица други;
  • Лека промишленост - производството на дамска и мъжка конфекция, кожи, платове и мебели също заемат значителен дял от икономиката на града;
  • Машиностроене - не малък е и броят на предприятията, занимаващи се с производство на всякакви селскостопански машини, акумулатори, съоръжения и машини за млекопреработване и пластмасови изделия;
  • Строителство - в тази сфера действат фирми занимаващи се със строителство на сгради, също така и с тяхното проектиране.

Защо да се доверим на Zaplata.bg

Доверете се на Вашият най-добър помощник в избора на мечтаната от Вас работа – Zaplata.bg. С него Вие лесно и бързо достигате до обявата за работа, която Ви предлага най-доброто развитие, най-добрия работодател и най-добрата заплата.