2
Търсене:

Работа за Детегледачки и Домашни помощници в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Детегледачки и Домашни помощници в България и чужбина .

Много семейства в София вече разчитат на домашни помощници и детегледачки в ежедневието си. Понякога се очаква наетите да съвместяват ангажиментите около децата с работа в домакинството, но все по-често от бавачките се изисква да се занимават единствено с малките. Обяви за свободни работни места ще откриете в специализирания раздел на Zaplata.bg. Заплатите са добри.

Какви обяви за детегледачки в София ще намерите

Предлаганата работа е с различна ангажираност. Някои родители желаят детегледачката да живее  в дома им при дългосрочна заетост. Други изискват почасова работа или на повикване – при нужда. В семейства с възможности бавачките са две и се сменят – примерно на два дни. Има и позиции, съвместяващи работата на бавачката с тази на домашната помощница.

Обявите, публикувани в платформата Zaplata.bg обикновено търсят опитни детегледачки при отлична заплата, но дават шанс и на начинаещи – най-често при нужда от  инцидентно бавене на децата за няколко часа.

Какви са задълженията на бавачката

На първо място е обгрижването на детето – хранене, преобличане, приспиване, разходки, водене и прибиране от градина или училище, грижа за хигиената и за здравето му. Доста от родителите очакват детегледачките, дори когато нямат задълженията на домашни помощници, да поемат цялостната грижа – за пране и поддържане на дрешките, за приготвяне на храната и хигиенизиране на посудата, почистване и подреждане на детската стая.

Особено важно е, че на бавачката семейството възлага не само отглеждането, но и възпитанието и обучението на децата според възрастта им, привикването им към добри обноски и навици, формиране на културни интереси, езикова подготовка и т. н.

В някои случаи бавачката пътува заедно със семейството.

Какви умения и качества са нужни

Даже когато няма формулирани изисквания в обявата за детегледачки, очакванията са за:

  • отговорност, общителност и дискретност;
  • знания и умения за отглеждане и възпитание на децата;
  • педагогическа подготовка, владеене на езици, образование в сферата на изкуствата, медицинско образование (медицински сестри);
  • търпеливост, отзивчивост, деликатност и такт, трудолюбие.

Как Zaplata.bg. ще ви помогне да намерите работа

Платформата ви осигурява отлично структурирана и класифицирана информация за работни места с удовлетворяващи заплати за домашни помощници, бавачки и детегледачки в София. Откривате важното за вас лесно и без усилия. Кандидатстването е автоматизирано и не ви затруднява. Възползвайте се активно от помощта на Zaplata.bg!