2
Търсене:

Работа за Човешки ресурси в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Човешки ресурси в България и чужбина .

Какво представлява работата в отдел човешки ресурси за София?

Мечтаете за работно място, където шестото чувство е част от длъжностната характеристика? Не, това не е само в сферата на фантастката. Именно правилната преценка за хората е ключово качество за специалистите по подбор на персонал.

 

Kакво представлява мениджър човешки ресурси

Именно той стои в основата на всеки успешен бизнес. Защото и най-перфектната стратегия не може да работи добре без правилните специалисти за всяко звено по веригата. А HR мениджърът (human resources manager) подбира членовете на екипа. Той подготвя обявата за свободното място, после преглежда получените CV-та и преценява кои кандидати да покани на интервю. На срещата води разговора и преценява както професионалните, така и лични качества на явилите се на събеседване. Има решаващ глас и при вземането на финалното решение за одобрените нови служители.

 

Какво образование е предимство

Психология обикновено е образованието, изисквано от специалистите по подбор на персонал. Те трябва да могат да преценят човека срещу себе си по различни критерии. Да оценят мотивацията му за работа, умението да си сътрудничи в екип и лоялността му. Колкото и трудно да е това да се случи при една или най-много две срещи, целта е професионалната подготовката в комбинация с усета на мениджъра да му покажат най-подходящите кандидати за съответните позиции.

За някои от компаниите специалистът по човешки ресурси е препоръчително да има и образование, съответстващо на дейността на фирмата. Очаква се, че така той ще бъде по-подготвен да оцени професионалната подготовка.

Когато в отговорностите на позицията е включена и обработка на документи, болнични листове, заплати и т.н., предимство е квалификация по финанси.

 

Какви свободни позиции в сферата ще открием за град София

Длъжността носи различни имена, а понякога включва и разнообразни задължения. Сред местата, за които можете да кандидатствате при нас, са:

  • Специалист ТРЗ;
  • Личен състав;
  • Мениджър човешки ресурси;
  • HR Specialist;
  • Accountant (често чуждият език е задължителен);
  • Recruiter;
  • Стажант подбор на персонал;
  • Инспектор личен състав.

 

Как Zaplata.bg помага в избора ни

В качеството си на HR вие ще търсите специалисти за реномирани компании, а в качеството си на онлайн платформа за работа ние пък търсим вас. Български и международни фирми, позиционирани в София, ползват нашето съдействие всеки ден. Разгледайте предложенията, проучете работодателите. За ваше улеснение всяка обява е с коректно упомената заплата.

Работата в отдел Човешки ресурси е динамична и непрестанно ще ви поставя пред интересни предизвикателства. Готови ли сте да поемете тази отговорност? Ако отговорът е положителен, не губете време! Впуснете се в приключението още сега!