2
Търсене:

Работа за Бизнес,Консултантски услуги в гр.София, област София

Абонирай ме за новите обяви с избраните критерии:
Критерии: Обяви за работа в категория Бизнес,Консултантски услуги в България и чужбина .

Какви предимства има работата като бизнес консултант в София

Разбирате от бизнес? Намирането на правилни решения е спорт, в който сте добър? Със сигурност много компании биха се радвали да ви привлекат в своя тим!

С какво е свързана позицията

Отговорностите на този специалист включват анализ на дейността на конкретната фирма или организация и оптимизиране на резултатите, които тя постига: в производителността, в продажбите, по отношение на ефективността. Това става чрез проучване на бранша, на практиките и на начина на работа на компанията и на конкурентите ѝ. Набелязват се най-честите затруднения и проблеми, и се планират най-добрите пътища за развитие. Посочват се най-ефективните решения на казусите и най-добрите начини за постигане на целите.

Необходими качества

  • опит - нужно е познаване на различни браншове, както и опит в разрешаването на проблеми на различни нива;
  • креативност - понякога, когато човек е вътре в даден бизнес и в конкретна ситуация, не успява да види нещата обективно и да намери различно от вече използваните решения. Именно тук идва ролята на консултанта и свежите му идеи;
  • комуникативност - той трябва да умее да работи добре както с ръководството на компанията, така и с екипа. Някои от казусите за решаване се коренят именно в липсата на добра мотивация или проблеми в комуникацията между различните нива.

Предимства

Позицията ви изправя пред всекидневни предизвикателства. Макар да става въпрос за бизнес, тя е изключително интересна и творческа. Вие сте човекът, който трябва да мисли извън стереотипите, да открива преките пътища и да намира начин за справяне с трудностите.

Важно предимство са и заплатите в сферата, които са доста мотивиращи. Твърде възможни са и бонуси спрямо постигнатите резултати. Особено ценно е, че  успешното справяне с различните казуси наред с финансовите приходи, носи и истинско удовлетворение.

Какви обяви ще откриете в раздела за бизнес консултанти на Zaplata.bg

Тясната специалност на бизнес консултанта все още набира популярност у нас, така че наред с обявите конкретно за тази позиция, ще откриете доста разнообразни предложения и за:

  • консултанти в сферата на продажбите;
  • проджект мениджмънт;
  • дигитален маркетинг;
  • рекламно обслужване;
  • експерти връзки с клиенти;
  • административни асистенти.

В София пазарът на труда е доста богат и предложенията са както от български, така и от чуждестранни компании. Ще приемете ли предизвикателството? Ние от Zaplata.bg сме насреща за съдействие!