AQ Magnit AD

Инженерна дейност, Производство - Електроника/Електротехника, Машиностроене
Разглеждания : 13 273
АК Магнит АД е дъщерно дружество на AQ Group AB (Швеция), която е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания.
Служители в България: 430;
Служители глобално: 6100;
Придобивки: Осигурен транспорт; Допълнително здравно осигуряване; Корпоративна застраховка; Стимулиращ бонус, обвързан с представянето; Ваучери за храна; Подаръци при лични поводи; Места за хранене с безплатни напитки; Места за игра и почивка в офиса; Програма за препоръки; Спортни инициативи; Събития и тиймбилдинги; Обучения и програма за развитие; Корпоративни социални инициативи;

Видео профил

Представяне на компанията

АК Магнит АД е дъщерно дружество на AQ Group AB (Швеция), която е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Ние сме водещ производител на широка гама индуктивни компоненти, релета и други продукти за електротехническата индустрия. Нашите изделия намират приложение в някои от най-големите индустрии като електроника, самолетостроене, високоскоростни влакове, атомни електроцентрали.

Компанията е базирана в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км. от София  


Кариера в компанията

Това, което отличава AQ Group и АК Магнит е корпоративната култура и груповите ценности. Ние общуваме открито и приемаме различното мнение. Ние окуражаваме нашите сътрудници да мислят неконвенционално и да търсят най-доброто решение. Подкрепяме се в съвместната работа, защото вярваме, че добрите резултати са екипно постижение. За нас всеки член на екипа е еднакво значим.

Присъединявайки се към нас, Вие ще имате възможността да се развивате професионално в стабилна и непрекъснато развиваща се международна компания с реално отражение в света около нас.Контакти
Адрес:
ул. Христо Смирненски 212240 Годеч, България

Телефон:
+359 (0)729 22398

Fax:
+359(0)729 22393

Официален сайт: http://aqg.se/en/magnit

За въпроси свързани с личните данни:
Контактна форма
Известия за нови обяви от AQ Magnit AD