Активтрейдс клон София КЧТ

Банки и Финанси, ИТ - Разработка/поддръжка на софтуер
Разглеждания : 855


Представяне на компанията

ActivTrades е онлайн брокер предлагащ търговия с финансови инструменти. Компанията е основана през 2001год., като днес обслужва клиенти от десетки държави и предлага ДЗР търговия с Форекс, Индекси, Суровини, Акции и ЕТФ-и.

След основаването си в Швейцария, ActivTrades направи стратегическото решение да се премести в една от най-големите финансови столици в света, а именно Лондон. От тази локация компанията успя да достигне до клиенти из цяла Европа, Азия, южна Америка и др. Дори и днес ActivTrades продължава своето разширяване в редица пазари и привличането на все повече клиенти, които се обслужват от офиси в София, Милано, Насау, като предствои отркиването на допълнителни офиси скоро.

С оглед първокачествените продукти и услуги, които компанията предлага, тя се разраства с изключителни темпове. През 2017год., беше класирана като 90-та най-бързо разрастваща се компания във Великобритания според „Sunday Times Fast Track 100“.

Наред с гореизброените финансови инструменти, клиентите на компанията може да се възползват от търговия при изключителни условия. Спредове започващи от едва 0.5пипса, бързо изпълнение на поръчки, обслужване на клиенти 25/7 на 14 езика, включително и български.

Компанията предлага търговия чрез световноизвестните платформи MetaTrader 4 и 5, както и със собствена платформа ActivTrader, която е лесна за използване и позволява мобилна търговия с широки фунционалности.


Контакти


Официален сайт: https://www.activtrades.com

За въпроси свързани с личните данни:
Контактна форма


Политики за поверителност и обработка на личните данни
https://www.activtrades.com/en/legal#scrollTo=heading_1_5+focusActive=heading_1_5


Известия за нови обяви от Активтрейдс клон София КЧТ

subscribeMeSuccessMessage>